Ulos labyrintista

Tämä maailma on eräänlainen todellisuuksien verkosto, jossa jokainen saa eksyä, etsiä ja löytää joko haluamallaan tai tarvitsemallaan tavalla.

Jumala kutsuu monin eri tavoin ja me ihmiset yleensä vastustelemme kuin kalat uistimen koukussa. Kaikki tiet vievät kuitenkin lopulta Jumalan luo, mutta valinnoistamme riippuu, näemmekö syyttäjän ja tuomarin, vai myös armollisen puolustusasianajajan, joka on valmis ottamaan syyn meidänkin rikoksistamme Jumalaa ja ihmistä vastaan.

Laki jolla rikkomukset punnitaan, on Jahvelta ja Jeesukselta. Sen mukaan jokainen on tuon lain rikkoja. Armo, jolla halukkaat syylliset armahdetaan, on Golgatan keskimmäiseltä ristiltä maahan vuotaneessa veressä ja vedessä, ja niihin liittyneissä kärsimyksissä.

Vastaa sinäkin kutsuun: Hän koputtaa sydämesi ovella ja haluaa, että lähdet seuraamaan Häntä. Kysy paikallisseurakunnastasi, onko siellä opetuslapseuteen tähtäävää pienryhmätoimintaa, ja lähde täydellä sydämellä mukaan! Saatat menettää paljon maallista, mutta voitat enemmän taivaallista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s