Taivaan Isällä on sinua ikävä

Rakas Taivaallinen Isäni…

…jota en juuri ehtinyt muistaa kuluneena isänpäivänä…

…miltä sinusta mahtaa nyt tuntua? Murehtuuko sinun meille antamasi Pyhä Henki asian johdosta? Entä Sinä itse, persoonana? Olisitko kaivannut tavallista läheisempää yhteyttä isänpäivän johdosta? Onko se miten vietin isänpäivää Jumalan rakastamista kaikella mitä on meille annettu, sillä Sanassa sanotaan: ”Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi”. Kuinka moni meistä muisti tämän kuluneena isänpäivänä? Minulla se kävi ohimennen mielessä, mutta pientä huokausta ylöspäin lukuunottamatta maallinen isäni sai Taivaan isää enemmän huomiota.

Myöhästyneet onnittelut vielä tätäkin kautta Taivaan isille, omalle iskälleni ja kaikille isille jotka tätä lukevat. Muistetaanhan ottaa koodia yläkertaan muulloinkin kuin silloin, kun meiltä puuttuu jotain, tai olemme tyytymättömiä asioiden yleiseen tilaan osaltamme tai lähipiirimme kannalta. Taivaan isä haluaa että meillä olisi läheinen suhde kanssamme, kuten isällä ja pojalla täällä maan päällä parhaimmillaan vain voi olla, oliko sitten arki tai juhla. Tuskin kukaan isä haluaisi kuulla lapsistaan vain juhlapyhien tai pyyntöjen merkeissä, vaikka varmasti sekin olisi parempi kuin ei mitään kontaktia.

Ota rennosti ja kerro Hänelle omin sanoin miltä juuri nyt tuntuu. Hänellä on sinua ikävä. Voit halutessasi vaikka piirtää, kirjoittaa tai musisoida viestisi Hänelle. Käytä luovuuttasi, tyyli on vapaa. Voit lähestyä Hänen pyhää valtaistuintaan huoletta Jeesuksen verellä puhtaaksi pestynä. Hän ymmärtää sinua ja vastaa tavallaan, jonka tulet viimeistään jälkikäteen huomaamaan ja ymmärtämään. Hän on maailmankaikkeuden johtaja ja perustaja ja Hänellä on hyvä tahto sinua kohtaan. Ei sinun tarvitse itse edes tietää, mikä olisi sinulle tässä tilanteessa hyväksi tai parasta, saati että sinun tarvitsisi häntä alkaa neuvomaan, mitä tehdä tilanteen korjaamiseksi. Ala vain reilusti ja luottavaisesti juttelemaan Hänelle. Ei Hän halua sinun kärsivän, vaikka jos olet tällä hetkellä ajautunut Hänestä kauas, elämä voi paikoin siltä tuntua. Käytä hetki rukoukseen juuri nyt, tässä hetkessä. Et tule katumaan aikaa jonka pyhität omalle Taivaan Isälle.

Kiitos Isäni taivaassa kaikesta hyvästä mitä olet minulle ja perheelleni suonut. Kiitos perheestäni. Nyt satunnaisgeneroidulta soittolistaltani lähti juuri soimaan Stevie Wonderin Have a Talk With God. Sinulla on myös huumorintajua täydellisen ajoituksen lisäksi. Kiitos siitä. Kiitos Isä että vedät minua puoleesi joka päivä vaikka maailmakin osaa taistella sinua vastaan, kiitos että olet vahvempi kuin maailma, kiitos että voitat taistelun ja pyhität tämänkin sielun. Kiitos, että sen ei tarvitse olla kivinen tie. Kiitos, että saan uskoa omalle kohdalleni että saan viettää hyvän elämän ja että perheenikin saa sen kokea, sekä että saamme esimakua tulevasta maailmasta lähiyhteydessäsi jo tässä maailmanajassa. Kiitos, että saan päivä päivältä tutustua sinuun paremmin. Kiitos, että haluat minun pääsevän kerran kotiin. Sinun poikasi Jeesuksen nimessä, Aamen.

Ainiin ja saa minullekin päin ”soittaa”, aina kun haluat. Anna minulle silmät joilla näkee, ja korvat joilla kuulee, aina kun haluat olla yhteydessä kanssani. Joitain ilmeisiä viestejäsi olenkin jo vastaanottanut, vaikka monta on ehkä jäänyt epähuomiossa ”vastaajaan”. Opettelen vielä tätä kuuntelemisen taitoa. Mutta palataan astialle. Moikka Isi! Ollaan koodeissa.

Lopputulemana: aina ei tarvitse olla niin virallinen tai juhlallinen kun juttelee isälleen. Tämä pätee myös rukoukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s