Ulkopuolisen rukous

Näe minut! Kohtaa minut samalla tasolla, silmästä silmään, ilman titteleitä ja muita erottavia naamioita. Ole oma itsesi. Ihminen ihmiselle, läsnä, tavattavissa. Ota minut vastaan, kulje rinnallani, satoi tai paistoi, voimme kai silti olla yhtä? Jaa ja kuuntele. Muista että meille on annettu kaksi korvaa ja yksi suu. Älä pyri ratkaisemaan ongelmiani, vaan ymmärrä ja hyväksy minut ja ihmisyys, johon ongelmat osana kuuluvat. Vain mullan alla on ihmisiä joilta ovat ongelmat ja maalliset murheet takanapäin: olkaamme kiitollisia myös niistä. Vastuu ongelmieni ratkaisusta, sikäli kun siihen pyrin, lepää minulla. Kaikki on lahjaa, myös uniikki minä: näe ja koe erilaisuuden rikkaus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s