Jumala intuition lähteenä

Intuitiota voisi kuvata hengen avaamin silmin siten, että se on kuin indigonsinistä ajatusenergiaa, joka virtaa Luojajumalalta meille Häntä rakastaville ihmisille, ja jos olemme tälle tietoisuuden valolle herkkiä, se pitää meitä keskeisissä valintatilanteissa ikään kuin kädestä kiinni, ohjaten meitä suojelusenkelin lailla kahleistamme vapauteen. Ehkä se onkin suojelusenkelin käsi, joka silloin tällöin tarttuu myös ajatusmaailmaamme. Tätä vaikutusta voisi kuvata myös siten, että Jumala on kirjannut käskynsä meidän sydämiimme, jotka Hän on ympärileikannut, jotta meitä ei tarvitse opettaa tuntemaan häntä. Pyhä henki asuu jo meissä. Olemme Hänen temppelinsä. Myös keskeneräisinä.

Intuitio on Pyhän hengen antamaa ylimaallista tietoisuutta, esimakua Jumalan lähiyhteydestä. Se välittää tiedon sanat, profetiat ja näyt sekä unet joita Jumala voi antaa. Jumala Isänämme on tietoisuuden valon keskus ja lähde. Hänen pojassaan olemme pelastettuja ja pyhitymme irti synneistämme uuteen rooliimme Kristuksen ruumiin jäseninä. Hänen täytyy monesti murtaa saviastia, ennen kuin Hän voi muovata siitä paremman ja ottaa sen lopulta omaan käyttöönsä.

Jeesuksen Golgatan työ, keskimmäisellä ristillä vuodettu veri, puhdistaa meitä yhä. Se vuotaa ja säteilee synnin pilaaman olemassaolon keskuksesta aika-avaruuteen korjaten käärmeen myrkyn aiheuttamat halkeamat menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Keskeisin korjauskohde kuitenkin on meidän jokaisen oma sydän. Usko on siemen, joka käynnistää tuon korjaustyön. Uskon kautta ovat sekä uskovat esi-isät että myös me, jotka elämme uskosta, pelastetut. Heillä oli uskonsa perusteena laki ja profeetat, aikalaisilla myös Jeesus Kristus Nasaretilainen, meillä myös aikalaisten todistus Jeesuksesta.

Aarteemme saviastioissa on yksinkertainen usko siihen, mitä Jeesus teki Golgatan keskimmäisellä ristillä, ja Jumalan antama ymmärrys siitä, mitä se merkitsee meidän iankaikkisuudellemme. Hän sovitti siellä kaikki syntimme, joista teemme parannusta ja pyhitymme lähemmäs Hänen kaltaisuuttansa. Vain uskosta olemme pelastetut, ettei kukaan kerskaisi. Sen ymmärtäminen, että juuri minun pahojen tekojeni kesken Hän joutui ristille. Sen ymmärtäminen, että hän ei halua kostaa, vaan rakastaa minua siitä huolimatta. Sen ymmärtäminen, että tämä ei ole vain teoriaa, vaan erittäin vahvaa olemassaolon ydintä, joka lävistää ihmisen päästä varpaisiin sekä hengen, mielen, sielun että ruumiin tasolla.

Myös sairaudet on kannettu ristillä. Hänen haavainsa kautta olette paratut. Mutta miksi, Jeesus, en pääse heti kaikesta haitallisesta irti? Miksi esimerkiksi tupakan polton lopettaminen oli niin vaikeaa? Miksi en parane psyyken tai ruumiin sairauksista heti? Isän aikataulu on paras, mutta onko nähtävä niin, että olemme kaikki ikään kuin koulun penkillä, samalla kun meitä odottaa matka kotiin, jossa on ikuinen kesäloma? Ehkä meidän kunkin on opittava sairauksistamme jotain, mikä muovaa omaa sydäntämme iankaikkisuutta varten. Ehkä meitä pitää särkeä lisää, että olisimme korjattuina lopulta valmiita hänen käyttöönsä. Ehkä ajallinen fyysinen tai psyykkinen terveys ei ole iankaikkisuudelle niin tärkeää kuin se, mikä on sydämen tila, tai minne päin se on kehittymässä.

Pyydän Jumalalta tässä ja nyt halua olla kuuliainen Hänen sanalleen, että kotimatka ei olisi turhan mutkikas, mäkinen ja kuoppainen. Haluaisin tahtoa alistua Hänen auktoriteettinsa alle elämäni joka osa-alueella, koska tiedän, että tämä on Hänen tahtonsa. Jumalani, jatka muokkaamistani ja käytä minua. Aamen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s